bg

Самолетни билети

Туроператора и туристическата агенция „АНРА” осигурава резервации и билети за полети на авиокомпании с който може да стигнете до всяка точка на света. За подробна информация относно налични полети и тарифи моля не се колебайте да се свържете с нас чрез сайта, по телефона или лично в офиса.

Анратур е представител на Wizz air.

Наличността на полетите и тарифите постоянно се актуализира от авиокомпаниите. Цената на билета към момента на завършване на резервацията ще Ви бъде потвърдена и резервацията ще бъде завършена само при Ваше изрично желание.

Цените при нас са крайни за клиента и няма никакви допълнителни такси!

Изключение: Към всички цени на Low Cost компаниите (Wizz air, Easy jet, German wings) се добавят още такса плащане и такса багаж!

След завършване на процедурата на попълване на данните за резервация на нашия уеб-сайт изпратете Вашето запитване и ще получите потвърдителен е-мейл съдържащ цялата информация относно резервирането. Допълнително ще получите втори е-мейл съдържащ вашия електронен билет.Вашият билет е електронен (e-ticket) и ще Ви бъде изпратен посредством е-мейл. На летището ще трябва само да идете на гишето за чек-ин на авиокомпанията с вашата лична карта или паспорт и разпечатан електронен билет от получения е-мейл.

Форма за резервации