bg

ХОТЕЛИ НА МОРЕ

Sun Beach Hotel

thumbnail
В столицата на Халкидики -Солун четири звезден хотел предлага спокойствие на брега на Средиземно море за невероятно ниски цени - 24.5 евро на човек в  тройна стая през цялото лято.
 На крачка от морето, близо до летището и до казиното, с лесен достъп до центъра на Солун, търговски център Cosmos и ΙΚΕΑ, Sun Beach Hotel предлага опита от 30-годишната си работа на вашите услуги.  Виж детайли!

AEGEAN BLUE **** - ХАЛКИДИКИ-Неа Kаликратия

thumbnail
Само на 4 часа път от София може да почивате в напълно реновиран и комфортен хотел на първа линия на Средиземно море на невероятно ниски цени за това което ще получите  Виж детайли!

Пет звезден хотелски комплекс Сънсет Ризорт

thumbnail
Пет звездния хотелски комплекс Сънсет Ризорт е разположен на самия морски бряг, прилежащата плажна ивица е дълга 400 м, пясъкът е мек и ситен. Сънсет Ризорт е в непосредствена близост до главния път Варна - Бургас, но на достатъчно разстояние, за да се осигури една спокойна атмосфера на гостите на цени започващи от 50 лв. на човек.
Подарък 1 ден при резервация на 7 дни  Виж детайли!

Хотел “Tropics” - Свети Влас

thumbnail

Хотел “Tropics” се намира в курортното селище Свети Влас на 3 км. от Слънчев бряг и е на 70 м. от морето. Предлага комфорт, нощувка и закуска от 25 до 50 лв. на ден. 

Виж детайли!

Бутиков СПА Хотел Орхидея

thumbnail
Бутиков СПА Хотел Орхидея е невероятен 4 звезден хотел, който се намира
в началото на к.к Златни Пясъци,на 450 м от морския бряг.
Нощувка HB от 41 лв. за май и септември
Нощувка HB от 68 лв. за юли и август    Виж детайли!
    1